Crimele vampirice

Fie ca sufereau de diverse boli ce ii impingeau sa comita atocitatile ce urmeaza a fi descrise [in detaliu in articolele individuale] sau pur si simplu se credeau vampiri si isi duceau existenta in conformitate… de-a lungul secolelor unii criminali au consumat sangele victimelor.

§۞§ Cuceritorul din Cinkota §۞§

Bela Kiss isi golea victimele de sange si apoi le depozita in butoaie metalice.
Infricosator la acest criminat este faptul ca nu a fost niciodata prins, deci nu vom stii probabil niciodata daca s-a limitat la cele 24 de victime – cat sunt in prezent pe lista sa.

§۞§ Vampirul din Sacramento §۞§

Justificandu-si crimele prin convingerea ca trebuia sa bea sange, Richard Chase este un criminal ce-a ajuns sa fie chiar compatimit de agentii ce-l anchetau, iar dupa moartea sa predomina ideea ca totul ar fi putut fi evitat daca doctorii si-ar fi da silinta!

§۞§ Vesago §۞§

Roderick Ferrell putea fi perceput in adolescenta ca fiind genul retras, oarecum dificil datorita stresului din familie si un impatimit al jocurilor pe calculator…dar ceea ce nu se cunostea despre tanar era ca-n strafundul mintii sale se producea o scindare a personalitatii care a dus la dezlantuirea lui Vesago… personajul-vampir pe care tanarul il juca in Vampires: The Masquerades

§۞§ Macelarul din Hanovra §۞§

Germania postbelica a fost zguduita de crimele sangeroase ale lui Fritz Haarmann si ale complicelui sau.
Familiile victimelor au fost mirate sa vada ca acest psihopat si-a cersit moartea!

§۞§ Vampirul din Dusseldorf §۞§

Reprezentativ pentru criminalii germani, Peter Kurten este un exemplu foarte bun pentru un sociopat. A fost in spare sa duca o viata dubla, iar in momentul in care s-a predat autoritarile au fost uimite…

§۞§ Dracula §۞§

Cunoscut si drept „otaku murderer”, Tsutomu Miyazaki era un criminal in serie japonez care isi agresa sexual victimele, ajungand inainte sa fie prins si la a consuma sangele si parti ale cadavrelor copilelor.

§۞§ Lesbian Vampire Killer §۞§

Tracey Wigginton a fost astfel botezata de media dupa ce, in cursul procesului pentru crima intentat impotriva sa si a complicilor sai, a declarat ca este un vampir si ca a ucis pentru sangele victimei.