Vampire Killers

De-a lungul istoriei au existat mereu tirani care sa abuzeze de sclavii lor. Abuzurile fizice si psihice erau la ordinea zilei nu numai la curtile regale, dar si in conacele nobilimii…
Despre unii nu am aflat pentru simplul motiv ca nu au avut un numar asa de mare de victime sau nu au putut fi judecati si condamnati pentru crimele lor deoarece erau de origine nobila. In evul mediu, cei cu sange albastru se considerau stapani pe vietile si sufletele servitorilor lor asa ca se considerau indreptatiti sa dispuna de ei asa cum credeau de cuviinta…
Sadismul lor a fost considerat demn de mentiuni istorice, astfel ca pana-n prezent sunt conservate o multitudine de referinte la personaje obscure ce erau asociate intr-un mod sau altul cu mitul vampirului.
Exista chiar si muzee dedicate unora dintre ei!

Temuta contesa Elizabeth Bathory, denumita in mod sugestiv si „Contesa Dracula” sau „Contesa Sangelui” era obsedata de ideea tineretii vesnice si credea ca poate sa-si conserve renumita frumusete prin imbaierea in sange.

Exista numerosi criminali in serie care s-au identificat cu vampiri… consumand sargele si uneori chiar si carnea victimelor lor. Crimele vampirice devin din ce in ce mai dese!