Cea mai sexy vampirita

Posted: august 26, 2010 by ForSaKeN in Modernisme
Etichete:, , , , , , , ,

Este vorba despre un concurs international de frumusete, la care sincer sper sa le intrebe cate ceva despre vampiri pe concurente – caci altfel nu consider ca si-ar merita titlul de „cea mai frumoasa vampirita.
Lansat de U TV, indemnul lor suna cam asa:

Daca ai intre 21 si 27 ani, înălţimea de minim 1,70 m si masuri cat mai apropiate de 90-60-90 trimite un email pe adresa selectie@steaua-rangers.com avand in titlu numele tau si continand urmatoarele date de baza: varsta, inaltimea, greutatea, dimensiuni, culoarea parului, culoarea ochilor, ocupatia, hobby, o scurta autocaracterizare si motivul pentru care doresti sa participi.
Ataseaza la email un numar de maxim 5 fotografii care te reprezinta, dintre care obligatoriu una portret, una in costum de baie (intreaga) si una in rochie sau tinuta casual.

Finala din Romania va avea lor pe 18 septembrie in Bucuresti [club Le Gaga], iar cea internationala pe 31 octombrie -aka Halloween- in Las Vegas.
In plus, finalistele castiga 10 zile de plimbare in SUA pentru a promova echipa de hochei Steaua Rangers. n

Comentarii
  1. Blood Equinox spune:

    le intreaba cati colti are edward in twilight – new moon… sau cine stie ce alta [rostie de genul. nimic din ce ai tu pe aici prezentat, you can be sure of that!

  2. Kate spune:

    nu mai au ce miss-uri sa faca

  3. ForSaKeN spune:

    Cum? Ascultam ieri la radio ca-n Cluj fac ceva de genul „Miss chirurgie plastica”, iar premiile sunt operatii estetice :-j

Lasă un comentariu